Taekwondo-club-chung-gun-vzw

Voorlopig is de onderstaande tekst niet meer van toepassing

DRAAIBOEK COVID-19 zolang de maatregelen van kracht zijn (wegens de voortdurend wijzigende gegevens, opgelegd door de overheid, is onderstaande info slechts geldig tot tegenbericht):

Richtlijnen i.v.m. het beoefenen van taekwondo in de sporthal Brieleke  te Wommelgem.

 

Iedereen komt, in dobok, 10 minuten (niet langer) vóór aanvang van de trainingssessie naar het verzamelpunt buiten de sporthal en wacht daar tot je door de begeleider wordt opgehaald. Niemand komt op eigen houtje naar de trainingszaal. Ben je te laat bel dan even nr: 0498485816 Michez Louis of 0499292627 Moens Vera.
Na de training worden alle leden terug naar het verzamelpunt gebracht waar de ouders de kinderen staan op te wachten. Er is geen opvang voorzien tussen de groepen.

Ouders kunnen eventueel met hun kinderen in de cafetaria wachten voor zover er wordt geconsumeerd aan een tafel. Het is echter geen wachtzaal. 10 minuten vóór aanvang van de training dienen deze leden ook naar het verzamelpunt te komen of gebracht te worden.

Gelieve als ouder op tijd aanwezig te zijn zowel voor de start als na het einde van de training om de kinderen te brengen of op te halen aan het verzamelpunt.

 

Douches en kleedkamers kunnen voorlopig nog niet gebruikt worden. Hopelijk is dit tegen september 2021 terug in orde.

Enkel indoor sportschoenen met witte zolen (eventueel witte turnpantoffels) zijn toegelaten in de sporthal ofwel blootvoets. Outdoor schoenen moeten gewisseld worden op de voorziene zwarte matten in de sporthal.

Iedereen die 12 jaar is of ouder dient ten allen tijde een mondmasker te dragen (neus en mond bedekken) uitgezonderd tijdens de trainingssessies. Ook bij het verplaatsen in de gangen, toiletbezoek etc.

Iedereen ontsmet grondig de handen zowel vóór de aanvang als na het einde van de training. Bij toiletbezoek grondig de handen wassen.

Je aanwezigheid als lid zal worden genoteerd. Mocht een clublid na een training ziek worden gelieve dan als lid of ouder dit onverwijld te melden aan de coronaverantwoordelijke Moens Vera tel: 0499 29 26 27. Zodat wij de nodige stappen kunnen ondernemen.

 

Iedereen gebruikt zijn eigen drinken bus en materiaal.

Geef geen handen of knuffels aan trainingspartners. Vermijd alle onnodige fysieke contact en hou afstand.
Enkel de kinderen < 12 jaar mogen fysiek contact maken tijdens de trainingen en hoeven nergens een mondmasker te dragen.

Leden die 12 jaar en ouder zijn zullen enkel statisch trainen. Er kan geen contact gemaakt worden.
Bij partneroefeningen zal er altijd een onderlinge afstand van minimum 1,5 m gelden. Dit voor zolang de corona-maatregelen van kracht zijn.

Voor eventueel meer informatie zie ook de website van taekwondo Vlaanderen: https://taekwondo.be/nl/covid-19-update-fase-geel

 

We rekenen er op dat alle leden en ouders deze richtlijnen strikt zullen volgen.

 

Veel plezier met het beoefenen van taekwondo.

Coronaverantwoordelijke: Moens Vera 0499 29 26 27
Hoofdtrainer : Michez Louis 0498 48 58 16

 

Momenteel voor de start van het seizoen vanaf september 2022 niet meer van toepassing